2012. szeptember 8., szombat

Teszt a frontvonalból

Lassan fél éve lesz, hogy újra Pécsett élek. Túl vagyok egy borzasztó nehéz nyáron, és hogy nektek is fogalmatok legyen, milyen életet élek, hogy telik egy napom, íme egy teszt, amit az elmúlt nyár ihletett. Jó szórakozást hozzá!  

Egy busznak három ajtaja van. Az első ajtóban büdös hajléktalanok állnak, a másodikban kismamák utaznak babakocsierdővel, síró csecsemőkkel, a harmadikban Emese üvölt. Melyik ajtón szállsz fel a buszra?

1. Az elsőn.
2. A másodikon.
3. A harmadikon.
4. Inkább leülök egy padra és spontán mumifikálódásba kezdek.


Hazafelé tartasz a buszon, javában alszol, mikor arra riadsz fel, hogy az öledbe ül egy büdös, antiszociális, előember. Mit teszel?

1. Kikéred magadnak.
2. Megismerkedtek, vidám kurkászásba kezdtek.
3. Visszaalszol.
4. Miért nem maradtam Németországban?!


Buszon ülsz. Felszáll egy ember, aki ismerősnek tűnik, láttad már valahol, de fogalmad sincs hogy, régi ismerős-e ő, aki megváltozott vagy az új ismerősök tömegének egyike. Mit csinálsz?

1. Odabiccentek.

2. Belemerülők egy könyvbe.
3. Odalépek hozzá, visongó röhögéssel belenyalok a fülébe, a továbbiakban őrültnek tettetem magam.
4. Gyorsan szakállt növesztek, hogy ő se ismerjen meg!


Vásárolsz. Adva van egy átlag méretű hátizsák. A hátizsákban már van egy gondozási napló, egy könyvtári könyv, egy esernyő. Hogy pakolsz még bele öt kiló krumplit, tíz tojást, két tejfölt, három étolajat, egy mirelit darált húst és két kiló lisztet úgy, hogy a tojás ne törjön össze, a tejföl ne folyjon ki, a mirelit darált hús ne áztassa el a naplót és a könyvet?


1.  Betűröm a pólómat a farmeromba, hogy a nyakkivágásomon keresztül beleönthessem a krumplit. A könyvet és a naplót a hátizsák aljára fektetem, ráteszem a lisztet, arra az étolajat, a darált húst, a tejfölt. A rakás legtetejére a tojás kerül.

2. Fogok egy nagy szatyrot, vásárolok egy kést, a krumplit beleszeletelem a szatyorba. Megbontom az étolajat, azt is beleöntöm, ugyanúgy, mint a tojást, a tejfölt és a darált húst. Az egészet addig rázom, míg egy masszív, de mégis rugalmas trutyivá áll össze, amit aztán könnyűszerrel elhelyezhetek a hátizsákomban.

3. Öööö...


Egyik nap a főnököd azt mondja, menj be hozzá kettőre. Anyád azt kéri, légy negyed háromra a város másik végén. Az öcséd a lelkedre köti, fél kettőre légy otthon, mert segítened kell neki. Egy receptet is ki kell még váltanod négyig, és a postára is el kell menned. Mit teszel?

1. Klónozom magam.

2. Megőrülök. Kifekszem a Széchenyi térre egy szál fecskébe, és megvárom, amíg elvisznek. (Rendőrség, mentők stb.)
3. Nem csinálok semmit. Kinyomom a telefonomat, bezárkózok egy pláza vécéjébe, és ott maradok estig.
4. De meleg van! Hol lehet itt sört kapni?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése